lørdag 19. mars 2011

Lørdag aften....

Lørdag kveld.... allerede....
Hadde fri i går og strevde med å finne på noe å gjøre....litt rart kanskje - med tanke på at man har blitt eier av eget hus med dertil følgende arbeidsoppgaver....
Men samtidig skal man liksom ha LYST til å pusle også...
Jeg hadde litt mer glød i dag, så da forsvant de røde julegardinene til fordel for limefargede Sharongardiner fra KID.  De hadde egentlig gått ut av produksjon, men elskverdige som KID Arendal var, sørget de for å få sendt oppover 2 gardiner til KID Tønsberg siden jeg manglet noen.....



Sola var fortryllende varm ute på terrassen, så vi hentet ut hagemøbler og plasserte oss i sola med hver vår kaffekopp og kryssord :)

                    

Ikke lenge etter kom nabokatten og la seg på fanget for å få litt kos :) En herlig formiddag ute!

søndag 13. mars 2011

En søndag i mars....

Unga lekte til en forandring fredelig og fint med hverandre da vi våknet i morges....
Hans ellers så maskuline gutterom hadde blitt forvandlet til et eldorado av dukker og bamser - utrolig at han fant seg i det.... Innimellom kunne jeg skimte en og annen fotballplakat, men det feminine overskygget det maskuline her  i dag tidlig... :)

Hun har fått besøk, han har reist på besøk. Vi voksne sitter nå her med hver vår pc i sofaen... er noe sport på tv, men når Jansrud blir skøvet ned på 3.plass gidder jeg ikke følge med lenger.... han endte på 31.plass hørte jeg Karen Marie si.... like greit at det ble pc fremfor tv,da.